sestdiena, oktobris 06, 2007

Multi: Pirmskats - Kane and Lynch: Dead Men

Pirmskata iesūtītājs: Hell_Dude
Informācijas avots: www.ign.com

Jauna vēsma multiplayerā

Beidzot, izstrādātāji sāk aizmirst gadu desmitiem kuļātos deathmatchus un tdm’us. Un IO Interactive nav izņēmums. Viņi ir parūpējušies, lai Kane and Lynh: Dead Man būtu gada spēle ar, iespējams, interesantāko un oriģinālāko daudzspēlētāju režīmu.

Iepazīstieties, Fragile Alliance. Jauna veida komandas multiplayera režīms. Bet varbūt jums liekas, ka tas ir tikai TDM ar smalku nosaukumu? Ja tā, tad jūs pamatīgi kļūdaties. Fragile Alliance ir viens no oriģinālākajiem un aizraujošākajiem multiplayer režīmiem kādus jūs jebkad būsiet redzējis (vai arī šeit par to lasījis).

Šoreiz spēlētājiem patiešām būs jāsadarbojas, lai gūtu lielo laimestu. Astoņi spēlētāji (maksimums) tiek iemesti spēles vidū. Visi astoņi vienā komandā. Viņu uzdevums, iekļūt bankā, doties lejup uz pagrabu, savākt 150 miljonus dolāru un pazust no turienes. Laupītājiem lielā skaitā pretī stāsies Mākslīgās Inteliģences (AI) kontrolētie bankas apsargi un policisti. Tāpēc bez savstarpējas sadarbības neiztikt. Viss noritētu ļoti gludi tomēr, kā zināms, nevienam nepatīk dalīties. Tāpēc pieņemsim, ka situācija ir šāda – jūs, uzvalkos ieģērbti astoņi vīri ieejat bankā. Vēl pirms tiekat līdz ieejas durvīm, negantie likuma kalpi nogalina divus jūsu biedrus, un, tādēļ viņus automātiski pārmet pretējā pusē - pie policijas. Nu jūs esat tikai seši - no sviedriem slapji un asinīm notraipīti. Esiet jau nokļuvuši pagrabā, uzlauzuši seifu un paņēmuši naudu. Tomēr, ejot ārā nolemjat sadalīties, katrs paņem pa 20,5 miljoniem un grupās pa divi dodas uz mašīnu, kura gaida pāris kvartālu tālāk. Spēlē ir jau pagājušas 3 minūtes, un jūs ar savu iedalīto pārinieku esiet tikuši līdz tumšam pagalmam. Abi esiet divi vien, bet otram, ir 20,5 miljoni, un jūs tos gribat sev. Jūs iešaujat mērglim (pāriniekam) galvā un paņemat viņa sūri, grūti pelnīto naudu, un aizskrienat prom. Esiet dabūjis kārotos 20,5 miljonus dolāru, taču, esat visu sarežģījis. Nu ir par vienu atriebties jums zvērošu policistu vairāk, un arī virs jums gaisā karājās oranžs uzraksts, kas vēstī, ka esat nodevējs. Tagad ne tikai pretinieki redz šo uzrakstu caur sienām, bet arī jūsu, nu jau bijušie kolēģi, kuri vēlas jūs novākt. Nodevējiem nav vietas laupīšanā. Pieņemsim, ka tiekat līdz mašīnai un izbēgat. Jauki. Nu jums ir nauda, kuru varat iztērēt jaunu ieroču un aprīkojuma iegādei. Apsveicu! Jūs esiet sekmīgi paveicis vienu Fragile Alliance maču.

Diskusija par Kane and Lynch: Dead Man KonsoLV Forumā
Singleplayer pirmskats








2 komentāri:

Anonīms teica...

skan vilinosi

THECalitis teica...

Tieši tā!