ceturtdiena, janvāris 03, 2008

Multi: Haoss Āfrikā arī uz konsolēm

Ziņas iesūtītājs: Hell_Dude
Informācijas avots: nav norādīts

Ubisoft ir sadzirdējuši piromānu, grafikas palaistuvju un vienkārši konsoļu geimeru vaimanas par to, ka Crysis nav uz konsolēm. Atšķirībā no Crytek, Ubisoft zina, kas mūsdienu konsoles ir par zvēriem, un, ko tās spēj. Tādēļ šodien Ubisoft paziņoja, ka grafiskais monstrs un personālo datoru īpašnieku maku tīrītājs Far Cry 2 iznāks uz Xbox 360 un Playstation 3, kaut kad nākošajā Ubisoft fiskālajā gadā, tātad šī gada otrajā pusē vai arī 2009. gada otrajā pusē.

Es paļaušos uz naivo cerību uz kuru balstās lielākā daļa drukātāju, kuriem nemaksā vietējās valūtas mazāko vienību (tie, kuriem kaut ko, maksā balstās uz naudu), ka kādam interesē, ko es domāju. Man personīgi nav ne jausmas kā Xbox 360 vai pat Playstation 3 ar savu Cell (vai kā viņu tur) procesoru var pavilkt šito. Saprotu, ka PC geimeri izdos pāris tūkstošus mēnesi vecos dzelžos, lai palaisto šo zvēru visā skaistumā, tomēr konsoles nekad nav bijušas tehniski tik stirpas kā jaudīgs PC un nedomāju, ka mēs izbaudīsim Far Cry 2 visā savā skaistumā uz konsolēm.

5 komentāri:

Anonīms teica...

Mana doma ir taada,ka sho speli vares tapat labi spelet uz konsolem,un grafiks bus varbut ne izcils, bet labs...

Anonīms teica...

piekriitu

Anonīms teica...

Nu tad jau redzēs.
PS3, piemērām, šobrīd izmanto tik ~30-40% jaudas, tā kā ir kur izvērsties. Viss būs atkarīgs no iztstrādātāju vēlmes piegātāt konsolēm labu produktu, nevis vienkārši nopelnīt uz to rēķina.

Anonīms teica...

Es domāju, ka konsoles var izspiest tādu veikumu kā tagad jaudīgākie datori (ne jau Pentagona :D). Viss atkarīgs no izstrādātāju sirdsapziņas.

Anonīms teica...

nezinu kaa ir ar pc versijaam bet nu x360 pi8rmaa dala izskatiijaas vispaar diezgan nozeelojami un nedomaaju ka buutu pelniijusi saukties next gen game...