trešdiena, decembris 12, 2007

Multi: Atskats - Beowulf

Atskata iesūtītājs: maikijs

Spēlēts uz: Xbox 360
Piešķirtais vērtējums: 8.5/10

Nu tā, Sony lietotājiem ir God of War, tagad arī mums, XBOX 360 lietotājiem, ir iznācis gandrīz savs God of War.

Spēle ir interesanta! Samērā viegls gameplays, līdzīgas kontroles ar God of War.

Spēlē kopā ir 19 vai 18 epizodes, kuras ir sadalītas vēl trīs atsevišķās daļās. Spēle sākas ar to, ka tu esi kareivis, kas sacenšas ar kādu sīvu pretinieku. Sacensību beigās tev jācīnās ar trīs hidrām, kuras tu protams uzveic. Pēc šīm sacensībām tu iegūsti savu pirmo spēcīgo spēju. Izmantojot savu jauno spēju, tu kļūsti ārkārtīgi spēcīgs un niknuma pārņemts. Spējas ir labas, tu vari visu ātri uzveikt, bet tas tev nes sliktu slavu, jo dusmās tu nogalini arī savus kareivjus. Nedaudz vēlāk ir otrais Boss, kuru tu uzveicot iegûsti karaļvalsti. Karaļvalstī tu iegūsti savu otro spēju "Heroism" (varonība). Šīs spējas tevi un tavus kareivjus padara stiprus. Šī spēja nes tev slavu.
Kad tu esi ieguvis karaļvalsti, tev apkârt ir četras lielas zemes, kuras tu spēles gaitā iekaro.

Atgriežoties pie abām superspējām, tu pārsvarā izmanto kādu no savām spējām, niknuma vai varoņa. Attiecīgi pēc katra līmeņa tiek uzskaitīti punkti par nogalinātajiem pretiniekiem. Tu vari saņemt niknuma punktus, kas tevi ved uz slikto pusi vai varoņa punktus, kas tevi ved uz labo pusi. Viss ir atkarīgs no tā, cik daudz un kādas spējas tu izmanto.

Par iegūtajiem punktiem tu vari upgreidot kādu savu spēju. Spēlē var arī diezgan brutāli nogalināt! Uzspiežot B pogu, tu saķer pretinieku un attiecīgi izvēlies, ko darīt tālāk! Uzspiežot Y, tu pretiniekam kaut ko pārlauz, B nosit līdz nāvei un X - vienkārši aizmet! (Izmantojot dusmu spējas visu var darīt vel brutālāk).
Spēli tu vari beigt kā "Monster slayer" (ļoti daudz izmantojot niknuma spējas) vai kā "Mens king" (ļoti daudz izmantojot heroism spējas)

Tātad tas, kā tu iziesi spēli ir atkarīgs no tevis.

Beowulf ir arī diezgan patīkama grafika un ainavas!

Nav komentāru: