piektdiena, oktobris 05, 2007

PS3: Ļoti iespējams tiks samazināta cena un ieviests jauns modelis

Informācijas avots: www.pocket-lint.co.uk

Kā ziņo vairāki avoti, tad Sony grasās paziņot par Playstation 3 60GB konsoles cenas samazināšanu un jaunas, 40GB ietilpīgas, PS3 versijas ieviešanu Lielbritānijas tirgū.

Pocket-lint (ziņas avots) esot noskaidrojuši, ka Sony Europe domā nolaist 60GB sistēmas cenu par £56. Tas nozīmē, ka nu jau PS3 60GB versija maksās vien £369. Tajā pašā laikā, tiek plānots radīt PS3 40GB, kas no 60GB versijas atšķirsies, ne tikai ar cietā diska atmiņas daudzumu, bet arī ar to, ka šis modelis zaudēs divus no četriem USB slotiem, kā arī atmiņas kartes lasītāju (memory card reader) un PS un PS2 konsoļu spēļu spēlēšanas čipu (backwards compatibility chip). Šī sistēma maksāšot tikai £299, kas nebūt nav slikti, ja ņem vērā, ka tajā būs gan Blu-ray spēlētājs, gan iespēja to pievienot Wi-Fi.

Kā var noprast, tad šī informācija vēl nav pilnīgi oficiāla un galīga, tomēr tās ticamības pakāpe esot visai augsta. Vairāk lasiet šeit.

2 komentāri:

Anonīms teica...

Vai tik sony sev nesper pa olām. Viņi tik met cenu , bet nēsmu dzirdējis ka ps3 paliktu lētāk izražot. Viņi jau ar $599 pārdeva ~$100 zem pašizmaksas.

THECalitis teica...

Protams, ka tas ir liels risks, bet, ja Sony neko nemainīs, tad cīņa ar Microsoft var būt zaudēta, ko divkārtējais konsoļu paaudžu čempions negribēs pieļaut.