pirmdiena, septembris 24, 2007

Multi: Pirmā informācija par Saints Row 2

Informācijas avots: www.computerandvideogames.com

Nu ir pagājis jau vairāk kā gads kopš veikalu plauktos parādījās, Volition izstrādātā un THQ izdotā, spēle Saints Row. Lai gan daudzi to sauca par GTA sērijas klonu, tomēr Saints Row nenodarbojās tikai ar kopēšanu naudas taisīšanas nolūkos, bet piedāvāja arī interesantu stāstu, labu grafiku un online daudzspēlētāju režīmu.

Tagad, tuvojoties 2008. gadam, tiek paziņots par turpinājumu Stilwater-ā notiekošo bandu cīņām - Saints Row 2. Kā ziņo THQ, tad stāsts turpināsies pēc vairākiem gadiem, kad beidzās pirmā spēle, kur galvenais varonis, kas tika atstāts ievainots un nodots, nu būs gatavs atlīdzināt par sev izdarītajiem pārnodarījumiem, un likt pilsētai vēl sevi pieminēt.

Saints Row 2 tiks piedāvāta iespēja iziet vienspēlētāja kampaņu kopā ar kādu online-ā esošu biedru, būs pieejami jauni braucamie, neredzētas teritorijas un papildus pielāgošanas iespējas. Atšķirībā no pirmās spēles, Saints Row 2 būs draudzīga ne tikai Xbox 360 lietotājiem, bet arī Playstation 3 spēlētājiem, kuri Saints Row 2 spēlēšanas priekiem varēs nodoties 2008. gadā.

Vairāk informācijas variet meklēt šeit, bet zemāk Saints Row 2 pirmie attēli, kas rāda mums šo to jaunu un iekš Saints Row neredzētu.







2 komentāri:

Anonīms teica...

Pirmo Saint's Row nopirku viena iemesla dēļ- bija labs GTA klons. Bet nākošajam gadam jau 3 spēles must-buy (un vēlviens iemesls jaunam boxam) Mafia 2 (domāju ka 2008), GTA IV un nu jau SR II

THECalitis teica...

Un vēlreiz - labs laiks būt par geimeri.