svētdiena, novembris 04, 2007

Hell_Duda palīdzības formula (2. daļa, Playstation 3)

Ziņas iesūtītājs: Hell_Dude
Informācijas avots: Dažādi forumi

Labdien. Atgriežamies no reklāmas pauzes (ko? kur kāda reklāma?) iepriekšējo reizi mēs runājām par dažādiem, sirdi plosošiem jautājumiem saistībā ar Xbox 360. Šoreiz mēs parunāsim par Playstation 3.

2. Jou, jou, jou vai uz 3. pleisi varēs palaist outlawā kačātās spēles?

Nē, nevarēs.

2.1 Kas ir labāks, Xbox 360 vai Playstation 3.

Tā konkrēti nav iespējams pateikt. Piemēram, Xbox 360 ir labāks Online serviss, bet PS3 ir iebūvēts Blu-Ray atskaņotājs, kas, piemēram, ļauj izstrādātājiem spēlēs uztaisīt vairāk laika apstākļus. Būs vien pašam jāpaskatās kādās geimeru lapās un jāizlemj. Vēl ieteikšu neuzdot šo jautājumu forumos. Visticamāk, ka ir gaidāma fanboju klaigāšana 3 lapu garumā.

2.2 Ko man ņemt ps3 vai 360?

Arī nav konkrētas atbildes. Te ir jāskatās kādas spēles tevi interesē un kādas ir tavas prasības pret konsoli. Tas jāizlemj pašam. Un atkal es iesaku šo jautājumu neuzdot forumos, jo visticamāk, ka ir gaidāma fanboju klaigāšana 3 lapu garumā.

2.3 Kur var iegādāties Playstation 3 spēles?

GAME vai arī PLAY-ASIA. Protams, var arī pameklēt citās lapās un veikalos.

2.4 Vai mans TV būs pietiekami kruts priekš ps3?

Derēs lielākā daļa mūsdienu televizoru. Ja varēji pievienot pirmo pleisi, tad varēsi arī ps3. Bet, ja tu ar Flinstonu vecāko skaties TV 5 savā 58. gada Admirālī, tad uzspēlēt Playstation 3 nu nekādi nesanāks.

2.5 Pēc kādām cenām man būtu jāvadās skatoties izdevīgāko ps3 piedāvājumu?

Playstation 3 40 gb modelis – Lētākā cena ko es esmu redzējis ir 350Ls. Ne tikai vienā veikalā, bet vairākos. Iesaku vadīties pēc šīs cenas, lai neiegrābtos kaut kādos tirgoņos, kuriem akcijas cena ir 480Ls.

Playstation 3 60 gb modelis – Cena svārstās no 425Ls līdz 440ls (pārspīlēti dārgos pat neskatījos). Ja piemērām plānojat ņemt uz nomaksu, varbūt skatieties nevis veikalu ar lētāko cenu ņemot skaidrā naudā, bet tādu, kurš piedāvā līdzīgu ņemot uz nomaksu.

Playstation 3 Starter Pack – 440Ls līdz 450Ls (atkal netiek pievērsta uzmanība dārgajiem modeļiem). Diezgan maza cenas starpība no 60 gb modeļa, kaut arī šeit nāk līdzi papildus pults un divas spēles. Jebkurā gadījumā šī versija ir visizdevīgākā un vienkārši vislabākā. Jebkuram cilvēkam (vai arī attīstītam orangutānam) iesaku ņemt tieši šo paku.

2.6 Kur es varu atrast citus PSN reģistrējušos biedrus?

Te. Un viskautkur citur.

2.7 Kapeee t3v pa shtbbox i tik dawdz uzraksts a p playsion tik maaz?????????

Tāpēc, ka par 360 rakstīju no savas pieredzes, bet par ps3 ir jāmeklē netā. Ja iesūtīsi man ko noteikti, ielikšu to šeit.

4 komentāri:

Anonīms teica...

man ir ps3 un man loti patiik speeleet netaa
bet ir 1 probleema mani biezi izmet aaraa no onlaina un paraadaas uzrakts error 8002AD23 vai 8002A548
ko man dariit?

THECalitis teica...

Diemžēl palīdzēt nespēšu, bet vai forumā jau prasīji?

Anonīms teica...

es jau aptuveni sapratu kas par vainu
vaina nav manam ps3 bet manam interneta sniedzeejam
ja internetts kaut uz sekundes simtdalu atsleezas tad notiek tas ko es rakstiju augstaak

THECalitis teica...

Ā, nu skaidrs.